Vargtimen-serien

Vargtimen er en ny serie for modige og eventyrlystne lesere. Serien byr på fartsfylte fortellinger med massevis av spenning – og noen grøss! Følg søsknene Anna og Max på eventyr i forskjellige land og møt på alt fra vampyrer til troll til havfruer.

Vampyrkniven

Vampyrkniven byr på en spennende og fartsfylt fortelling satt i de mørke skogene i Transilvania, hvor det bor ulver, bjørner … og kanskje noe enda nifsere?

Anna og Max er to søsken som elsker skumle eventyr, men når de finner en mystisk kniv i et mystisk vertshus, blir eventyrene plutselig veldig virkelige. Kan Anna og Max finne en måte å overleve på, i en verden full av monstre og magi?

Trollhjertet

I Trollhjertet er søsknene Anna og Max nok en gang på reise med faren sin. Denne gangen er reisemålet en søvnig og tåkete landsby i England, som viser seg å skjule på noen ganske hårreisende overraskelser …

En gutt har forsvunnet i nærheten av en mystisk elv, og Anna og Max blir med på leteaksjonen for å finne ham. Men når elvas grusomme hemmelighet omsider avdekkes, vil Anna og Max være i stand til å redde den savnede gutten – og seg selv?