Twinsys aktivitetsbøker

Skrap og se hemmelige beskjeder

Aktivitetsboken Skrap og se hemmelige beskjeder er en helt unik aktivitetsbok! Skriv hemmelige beskjeder, lim på et klistremerke og gi den til en venn eller en i familien. Så kan hun eller han skrape fram det du har skrevet. Ganske så genialt og kult!

Dørhengerbok fra Twinsy

Gi beskjeder til de du kjenner med kuuule dørhengere!

Av og til har du rett og slett IKKE TID TIL Å SNAKKE! Få sagt det du har på hjertet med disse dørhengerene. Sett et kryss, fargelegg, trykk ut og heng opp dagens beskjed på døren din. Bruk en vannbasert tusjpenn på framsidene av dørhengerene, slik at du kan tørke av og bruke dem om igjen! Bruk tusjer og fargeblyanter til å fargelegge baksidene og lag ditt eget design på dem. De små hengerene passer på kommoder og garderobeskapdører. Du kan også lime på bilder, klistremerker eller hva som helst på de kule hengerene!

Stjernemykiser

Stjernemykiser inneholder alt du trenger for å sy sammen Flubbi, en av de kule filt-romvesenene du blir kjent med i den supersøte boken. Lag Flubbi, Ziggy, Skvibo og resten av stjernemykisene. Lek med dem, gi dem i gave til en venn eller forvandle dem til kule nøkkelringer. Disse skjønne romvesenene lager du med enkle sting. Med saks, lim og litt sysaker kommer du raskt i gang!

Fargefantasier

Fargelegg de fantasifulle mønstrene og skap dine egne mesterverk i aktivitetsboken Fargefantasier. Du kan selv velge om du vil fargelegge helt likt, eller om du vil slippe kreativiteten din helt løs!

100 % meg

Skriv ned hemmelighetene dine, ting du liker og ting du ikke liker. Lim inn bilder av deg selv og vennene dine. Planlegg framtiden din. Bruk sjablongen og klistremerkene til å gjøre boken akkurat slik du vil den skal se ut. Denne boken skal handle 100 % om deg!

Design dine superstjerner

Går du med en designerspire i magen? Denne boken passer ypperlig for deg som liker å lage dine egne klær, eller som bare elsker å klippe og lime. Bak i boken er det superfine mønstre i alle farger, som du kan bruke til å lage kjoler, bukser, sko – eller noe helt annet du har lyst til.

Drodleri Drodlera

Drodleri Drodlera er en supergøy aktivitetsbok, som virkelig får pirret kreativiteten. Alt som trengs er noen fargeblyanter, så er du i gang! Tegn, drodle og fargelegg ferdig bildene i boken! Slipp fantasien og kreativiteten løs og gjør bildene om til dine egne, fantatiske kunstverk!

Min drømmedagbok

Hva er det mest magiske du har opplevd? Hva ville du gjort dersom du møtte en fe? Hvis du kunne snakke med et dyr, hvilket skulle det vært? Har du noen gang drømt om å dra til et magisk sted? Svar på spørsmål, kvisser, og tegn drømmene dine i denne Drømmedagboken!

Fargesprell

Med denne supre fargeboken kan du bli et ordentlig fargeleggings-talent! Tusje eller farge de fine hjertene, havfruene, elefantene og alle de andre tegningene – akkurat slik du vil!

Feene i Drømmehagen

Bli med til Drømmehagens fascinerende verden, der Tingeling, Mira, Sølvdugg, Rani, Fie og alle de andre drømmefeene bor, jobber og leker. Her kan du la deg fortrylle av disneyfeenes magi mens du fargelegger de frodige landskapene og plasserer flere enn 400 vakre klistremerker!

Vennskapshåndbok

Vi deler det meste med vennene våre. Morsomme ting som skjer, forelskelser og forandringer som skjer i livene våre. Men hva når du føler at vennene dine forandrer seg? Kanskje dere ikke er sammen like mye som dere var før? Denne boken forteller deg om hvordan du blir en god venn og hvordan du tar vare på vennene dine. Vennskapshåndboken for jenter kan leses om og om igjen – her er det mange tips!

Mitt skoleår

Denne boken hjelper deg å huske minner fra et skoleår – for alltid! Fyll sidene med fakta, lim inn bilder og tegninger, og legg helt spesielle ting i de superhemmelige lommene. Ha den lett tilgjengelig, slik at du enkelt kan skrive ned ting når du kommer på dem!

Pubertetshåndbok

Pubertetshåndboken inneholder alt du trenger å vite i overgangen fra barn til ungdom. Hva er mensen? Hvorfor forandrer følelsene mine seg hele tiden? Du trenger ikke å lese gjennom hele boken med en gang, men velge et tema du har lyst til å lære om, og så sette boken vekk. Så kan du ta den fram når du har lyst til å lære om nye temaer.

Dyreatlas med klistremerker

Dyreatlas inneholder 15 fargerike kartoppslag og 150 klistremerker av dyr – som kan brukes så mange ganger du vil! Reis jorden rundt til alle verdens dyr! Kartene viser deg hvor de forskjellige dyrene lever – så er det opp til deg å plassere de fine klistremerkene på riktig sted.

Strikk søte kosedyr

Lær å strikke dine egne søte strikkedyr! Med litt hjelp fra en voksen kan du strikke en skjønn kanin, en apekonge eller kanskje du kan prøve å lage ditt eget favorittdyr? Du får også med strikkepinner, filt, nål og tråd.

Drømmejentenes eventyrlige oppgaver

Aktivitetsboken Drømmejentenes eventyrlige oppgaver er stappet med oppgaver du kan løse alene, eller sammen med en venn. Reis tilbake til Drømmeland sammen med Klara, Line, Mia, Gabbi og Tingeling og bli med og løs de morsomme oppgavene.

Drømmejentenes magiske oppgaver

Denne fine aktivitetsboken inneholder oppgaver fra På et blunk og Mellom to verdener. I boken kan du løse kryssord, leke med ord, skrive, tegne og mye, mye mer. Løs alle disse oppgavene sammen med Drømmejentene! Finn fram en blyant og reis til Drømmeland du også!