Twinsy skal fremme leseglede

Ønsker du å gi barnet ditt leselyst og leseglede? Det gjør vi også. Her hos Twinsy er hovedprioriteten vår god kvalitet på bøkene. Barnet ditt skal få akkurat den boken og opplevelsen som passer barnet best. Ofte er dette bøker med jentekarakterer, noe som gjør at jenter spesielt kan se seg selv gjenspeilet på en realistisk og sunn måte.

Dette får du i bokpakkene fra Twinsy

Omtrent én gang i måneden mottar barnet ditt bokpakke fra oss. Den inneholder en hovedbok og en aktivitets- eller faktabok. I noen pakker byr vi også på en ekstragave. Vår mantra er leseglede, men med aktivitetsbøkene skal barnet ditt også få brukt sine kreative evner.

Kostnader i Twinsy-klubben

Første pakke er gratis. Du betaler kun porto på 59 kroner. Deretter koster pakkene normalt 169 kroner, pluss porto på 59 kroner.

Twinsy har ingen bindingstid

I Twinsy er det du som bestemmer. Vi har ingen bindingstid, og informasjonen om neste pakke får du på e-post i god tid før utsendelse. Du kan også sjekke hva barnet ditt kommer til å få på Min side. Dermed kan du enkelt hoppe over enkeltpakker med et klikk.

Bøkene i Twinsy-klubben

Vi har håndplukket en rekke bokserier som vi gleder oss til å introdusere. Bøkene om bestevenninnene Isa+Beavanskelige Klementina og Disneys Drømmejentene er noen av dem. Du vil også oppleve at noen overraskelsesbøker smetter inn i ny og ne.

Av erfaring ser vi at man raskt får en favorittserie. Opplever du derfor at det er noen av bøkene barnet ditt ikke fatter like stor interesse for, er de lette å avbestille. Vi tilpasser oss hele tiden for å treffe med riktige bøker!

Isa+Bea er første bok ut. Vi har lagt ut første kapittel tilgjengelig for deg, slik at du som nysgjerrig voksen kan få et innblikk i Isa og Beas univers.

Vil du at barnet ditt skal prøvelese Twinsy? Første bokpakke får du for 0 kroner.