Drømmejentene-serien

Kiki Thorpe og Disney har sammen skapt en magisk historie om fire vanlige jenter, som på et blunk befinner seg i Drømmeland, hjemstedet til Tingeling og alle de andre feene fra Peter Pans øy. Denne serien tar for seg feer, havfruer og trolldom – men også vennskap og det som kanskje er det vanskeligste og mest spennende av alt, nemlig barndom og det å begynne å vokse opp.

Drømmejentene – på et blunk

Duften av salt sjø, en lett havbris og latter fra en fe. Noe magisk er i ferd med å skje med vennene Klara, Mia, Line og Gabbi. På et blunk er de fire vennene i en helt annen verden.  Den mest fantastiske verdenen du kan tenke deg – Drømmeland – hjemstedet til feer og havfruer.

Jentene vil bli i Drømmeland, men dronning Clarissa og Tingeling vil sende dem hjem til den virkelige verdenen igjen. Skal dette utrolige eventyret slutte før det egentlig har begynt?

 

Drømmejentene – mellom to verdener

Det er urettferdig! Akkurat når de har begynt å føle seg hjemme i Drømmehagen, må Klara, Mia, Line og Gabbi dra derfra! Tingeling sier at det aldri før har skjedd at barn har kommet tilbake til Drømmeland, men Line nekter å tro på det. Til og med på veien hjem virker det som om magien følger jentene. Kan det finnes et smutthull mellom de to verdenene?

 

Drømmejentene – et løvetannønske

Klara, Mia, Line og Gabbi vet hvordan de kan reise til Drømmeland gjennom en ødelagt gjerdeplanke i hagen. De lager en avtale om at de ikke får reise uten hverandre, men når Mia og Gabbi havner i en krangel, drar Gabbi dit alene likevel.

Så skjer det forferdelige: Faren til jentene reparerer gjerdet! Gabbi er fanget i Drømmeland og feen Rosetta er fanget på fastlandet!

Drømmejentene – tåken over Drømmeland

Klara får ønsket sitt oppfylt når hun treffer Disa, en av de mystiske tåkehestene, som hun rir over hele den magiske øyen. Line, Mia, Gabbi og feen Sølvdugg prøver desperat å finne ut hvor Klara har dratt, for hvis den gamle sagaen er sann, vil hun være i fare. Klara aner ingenting om at tåkehestene kanskje vil ta henne med bort fra de andre … for alltid!