Billie B-serien

Billie B er en modig og nysgjerrig jente med en spennende hemmelighet. Hun er nemlig medlem av en topphemmelig detektivklubb! Og det er jammen bra for Billies skole og nabolag at hun er det, for der dukker det stadig opp mysterier som ingen andre enn Billie, Jack, Mika og Alex kan løse. Hvem har stjålet jordbær fra Mika sin hage? Bor det virkelig en heks i Billies gate? Og hvem er frekke nok til å stjele fra rektors eget kontor? Billie B og HMK tar saken!

Spøkelseshuset

Billie og de tre vennene hennes, Mika, Jack og Alex, har startet en hemmelig mysterieklubb. Det første de har tenkt å finne ut av, er hvem som bor i det rare, gamle huset nederst i gaten. Ryktene sier at det er en heks … 

Kodeknekkerne

Billie B og vennene hennes i den hemmelige mysterieklubben har funnet en mystisk lapp. Den er skrevet på kodespråk. Hva står det på den, og hvem har sendt den? Og hvordan kan det ha seg at en av mysterieklubbens egne medlemmer faktisk vet hva som står på den?

Matpakkemysteriet

Noen har lagt blader fra en plante inn mellom brødskivene i matpakken til Rebecca. Alle tror det er Benny som har gjort det, for han er den eneste i klassen som finner på sånt tull. Men Billie B er av en annen oppfatning. Klarer hun å bevise at Benny er uskyldig? Og hvis det ikke er han som har gjort det, hvem er det da?

Jordbærtyven

Noen har stjålet alle jordbærene i åkeren til Mikas mamma. Det hele er helt uforståelig, for det finnes ikke spor etter tyven. Bærene er rett og slett bare forduftet … Billie B og vennene hennes i den hemmelige mysterieklubben får en ny utfordring, og denne gangen må de virkelig våge noe for å løse mysteriet.

Pengetyven

Billie B og den hemmelige mysterieklubben etterforsker sin mest alvorlige sak til nå. Noen har stjålet fra rektors kontor! Hvem kan ha gjort noe så frekt? Når en av Billies beste venner blir mistenkt, forstår hun hvor viktig det er at hun kommer til bunns i saken.

Skattejakten

Rektor har gitt den hemmelige mysterieklubben et veldig viktig oppdrag. For mange år siden ble det gjemt en tidskapsel et eller annet sted på skolen. Nå er det opp til Billie og resten av HMK å finne den! Men hvem er den mystiske jenta som stadig dukker opp der HMK er?