Bokseriene i Twinsy

Trykk på bildene for å lese mer!

 

Isa og Bea er to jenter som aldri i verden skulle bli bestevenner. Hvorfor skulle de ha lyst til det, når den andre jenta er kjedelig og rar? Allikevel slutter ikke foreldrene å mase om at de burde prøve å leke sammen. Heldigvis vet Isa og Bea at det aldri kommer til å skje! … Eller?

Klementina prøver alltid sitt beste, men av en eller annen grunn ender hun alltid opp på rektor sitt kontor. Det er ikke alltid lett å oppføre seg som voksne vil i en verden hvor det er så mye som skjer – utenfor klasseromsvinduet, for eksempel! Sammen med den ordentlige og veslevoksne bestevennen Filippa, en kunstner-mamma og en vaktmester-pappa, og en bror med et utall grønnsaksnavn, følger vi Klementina på nye eventyr i tredjeklasse.

Billie B er en modig og nysgjerrig jente med en spennende hemmelighet. Hun er nemlig medlem av en topphemmelig detektivklubb! Og det er jammen bra for Billies skole og nabolag at hun er det, for der dukker det stadig opp mysterier som ingen andre enn Billie, Jack, Mika og Alex kan løse. Hvem har stjålet jordbær fra Mika sin hage? Bor det virkelig en heks i Billies gate? Og hvem er frekke nok til å stjele fra rektors eget kontor? Billie B og HMK tar saken!

Kiki Thorpe og Disney har sammen skapt en magisk historie om fire vanlige jenter, som på et blunk befinner seg i Drømmeland, hjemstedet til Tingeling og alle de andre feene fra Peter Pans øy. Denne serien tar for seg feer, havfruer og trolldom – men også vennskap og det som kanskje er det vanskeligste og mest spennende av alt, nemlig barndom og det å begynne å vokse opp.

Twinsy velger nøye ut aktivitets- og faktabøker som følger med hver eneste bokpakke. Vår mantra er leseglede, men barnet ditt må også få utforske den kreative siden som lesing tross alt oppmuntrer til!

 

    Knapp_1